FORMARE

Un obiectiv important al programului FitSchool este reprezentat de creșterea competențelor profesorilor și antrenorilor în îndeplinirea rolului lor de promotori ai sănătății.

Formările reprezintă o sursă credibilă de informații bazate pe cunoștințe științifice actuale.

Parcurgerea cursurilor de formare online și utilizarea frecventă a platformei sunt confirmate printr-un certificate care permite documentarea activităților în scopul dezvoltării profesionale a cadrului didactic.

Cum funcționează asta?

Vezi un exemplu de certificat:

OBȚINEREA CERTIFICATULUI DE UTILIZARE A
PLATFORMEI FITSCHOOL

Acest certificat vă va fi acordat în semn de recunoaștere pentru efortul constant de a promova un stil de viață sănătos și activitatea fizică printr-o metodă inovatoare. Prin utilizarea Platformei Fit School, voi, cadrele didactice, aduceți o contribuție valoroasă atât la dezvoltarea elevilor, cât și la îmbunătățirea atmosferei din școală.

Pentru a intra în posesia Certificatului este necesară parcurgerea integrală a cel putin 10 antrenamente din platformă. Aceastea pot fi antrenamente de 30 de minute și/sau cele de 3 minute, așa zisele ”pauze pentru creier”. Pentru utilizarea optimă a platformei, recomandarea noastră este să vizualizați cele 3 clipuri video de instruire din modulul de Formare.

FORMARE

Pentru o utilizare optimă a platformei Fit School, recomandăm vizionarea celor două clipuri din modulul de Formare, din panelul profesorului. Cu ajutorul acestora vei putea desfășura antrenamentele Fit School în condiții sigure, iar mediul să fie unul armonios. Cele două clipuri sunt:

Curs de formare preliminară – Rolul profesorului în antrenamentul de 30 de minute

Formare preliminară – Rolul profesorului în antrenamentul de 3 minute.

CURSURI DE FORMARE SUPLIMENTARE

Îndeplinirea rolului de promotor / educator de sănătate necesită competențe care îmbină cunoștințe și abilități din mai multe domenii științifice (medicină, sănătate publică, cultură fizică, psihologie).

Modulele educative disponibile în cadrul cursurilor de formare suplimentare facilitează
dobândirea cunoștințelor bazate pe dovezi științifice și recomandări ale mediilor științifice recunoscute.
Resursele modulelor disponibile vor fi crescute sistematic cu materiale noi, rezultate din nevoile identificate ale utilizatorilor.

Utilizarea cursurilor de formare suplimentare nu are caracter obligatoriu.
După parcurgerea conținutului fiecărei curs de formare, utilizatorul primește certificatul.

Sari la conținut