După autentificare vei primi acces gratuit la:

Utilizând FITSCHOOL:

MOTIVEZI

elevii să acționeze

AI IMPACT

asupra formării bunelor obiceiuri, prin folosirea brain brake, pauzei active de 3 minute la ore, care oxigenează creierul și îmbunătățește concentrarea și atenția

TE DEZVOLȚI

participând la cursuri de formare certificate susținute de experți

Cum să obții acces gratuit la platforma
FitSchool în 3 pași simpli?

PASUL 1

– Reprezentantul unității de învățământ va trimite pe adresa de email (contact@fitschool.ro) formularul de înregistrare disponibil pe Platforma FitSchool, completat cu datele solicitate alături de lista cadrelor didactice din unitatea respectivă ce vor putea deveni Utilizatori.

– Un reprezentant al Asociației va trimite ulterior email cu toate detaliile privind posibilitatea de înregistrare ca utilizator, către fiecare dintre cadrele didactice menționate în formularul de înscriere.

PASUL 2

Pentru a-ți crea contul în platforma Fit School va trebui

– să accesezi pagina de înregistrare  disponibilă pe Platforma FitSchool

– să completezi datele solicitate, apoi să selectezi unitatea de învățământ la care ești angajat și care este Partener al Programului din lista de instituții de învățământ disponibilă în panoul de înregistrare al Utilizatorului.

Dacă unitatea de învățământ la care ești angajat nu apare în lista Partenerilor activi ai Programului, atunci trebuie să soliciți conducerii unității de învățământ să urmeze pașii de înrolare a unității în programul FitSchool. După ce unitatea de învățământ este înrolată, vei putea urma pașii de mai sus.

PASUL 3

Folosești gratuit într-un mod interactiv conținutul și instrumentele Platformei FitSchool!

Pentru a afla mai multe informații, consultă Termenii și Condițiile de Utilizare a Platformei FitSchool

Lista unităților partenere:

Denumirea ȘcoliiOrașJudeț
Sari la conținut