Opinia 8

Platforma ușurează semnificativ activitatea profesorului, permite un mai bun control al copiilor în timp ce fac mișcare, ajută la corijarea posturii lor în timpul exercițiului fizic.

Opinia 7

Prezentarea exercițiilor de către antrenorul virtual face mult mai ușoară activitatea profesorului. Îmi permite urmărirea copiilor care exersează și mă ajută la efectuarea corectă a exercițiilor.

Opinia 6

Pentru profesori această platformă este o facilitate. Datorită ei am seturi de exerciții gata pregătite pe care le pot folosi în orice moment.

Opinia 5

Utilizarea platformei oferă profesorului un instrument de lucru gata pregătit.

Opinia 4

Orele cu antrenorul virtual sunt prezentate intr-un mod interactiv. Profesorul nu obosește, nu inventează noi exerciții și nu le prezintă, ceea ce poate fi uneori obositor. Prezența unei alte persoane, chiar și virtual, este de ajutor pentru copii.

Opinia 3

Profesorul are la dispoziție o formă gata pregatită de lecție de educație fizică, cu tematică diversificată și mișcări adaptate în funcție de vârsta copilului.

Opinia 2

Această platformă asigură mult confort. Panelul poate fi folosit și pentru realizarea orelor de educație fizică. Îl consider, de asemenea, ca o pauză în timpul orelor, când văd că scade concentrarea elevului, că este distras sau că are nevoie de stimulare.

Opinia 1

Platforma permite într-un mod excelent îmbogățirea și diversificarea orelor de educație fizică în situația lipsei accesului la o sală de gimnastică sau atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile.